Pregnnt test apa yg okey

Salam nak tnya dpo brpe sesuai buat upt,sebb hri ji dye dpo11 masih negetive😔& upt ape yg terbaik untuk buat test

10 Các câu trả lời

Tapi better check lepas lewat period 2-3 hari kot. Macam saya tak menyabor check sehari & 2 hari sebelum period memang negatif. Sikit line pun tak nampak. Dah kecewa sorang2. Tapi period tetap tak kunjung tiba. Nak check lagi pregnancy test dah habis. Lepas seminggu lewat period baru positif dah terang. Saya pakai strip beli kat shopee jee sebatang 30sen tak silap 😄

gune clear blue saye dpo14 masih samar sgt2 dpo20 gune clearblue terus Alhamdulillahpregnant https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Saya haritu mcmni juga. Saya beli jenis yg rm5 tu banyak banyak. Negative walaupun dah lewat period seminggu. Lepastu beli yang mahal pun masih negative. Rupanya bile tunggu lewat 2 minggu baru positif.

Clear blue digital. Tapi saya beli yang strip biasa dulu banyak banyak, naik je line samar terus pakai clear blue untuk confirm. Takdelah banyak sangat modal. Semoga ada rezeki awak 🌼

saye pregnant dpo10 samar sgt2 mcm xnmpk terus dpo14 dh 2line wlau samar repeat dpo20 after late a week masih xpekat 2line tapi makin jelas

2y trước

alhamdulillah..tahniah sis..semoga baby dan ibu sihat sehingga melahirkan..amin..doakan sy pula mcm sis..

clear blue digital, harga kat farmasi dlm rm45 tapi stand by je rm60 sbb setiap farmasi lain harga

dip n tell, boleh detect before tarikh period. saya pun guna 2 hari sebelum tarikh period.

Clear blue digital

Clearblue digital

Dip n tell sis