Gatal2

Salam.. nak tnya ada tak yg bru 16weeks tapi perut dh start rasa gatal2? Selalu mummy semua sapu krim apa ye??

7 Các câu trả lời

Sy pakai palmers beli kat watson, elok , sy bukan perut je gatal, satu badan, kaki peha smua ! Rasa cm nak toreh je 1 kulit bdn, letak je palmers after mandi everyday tak missed sbb takut strech mark, alhamdullilah ok and takda strech mark so far

5y trước

Bru beli gak td. Tpi xtry lagi.. sy beli yg jenis lotion.. sama lah sis.. kdng kaki pun gtl2 gak

Saya sapu minyak zaiton sblm tidur setiap hari..

Saya pakai vaseline. Lepas je mandi, gosok.

Sapu minyak zaitun .. lotion pun boleh..

Try pkai bio oil

5y trước

Tq sis..

losyen aje

Losyen