Mengandung lepas 1 t 2b czer

Salam nak tanye .. line ni dh btol2 menunjukkan kite mengandung ke 😅.. sebelom ni pernah period tak dtg 1 bulan n bulan ni pon same last priod 10.4 .. harini saje cek n naik 2 line.. mggu lepas pon ade cek tapi takde naik ape2 line ... Upt ni beli kat shopee jadinye kurang yakin .. saya czer 2.3.23 anak dah 1 thun 2 bulan .. tak pernah ambik ape2 perancang .. #ingintahu #bantujawab

Mengandung lepas 1 t 2b czer
3 Các câu trả lời

Sama la tarikh czer awak dgn sy, bermakna anak kita pun sebaya. Sy selalu doa mintak jauhkan la dr mengandung lg sbb anak masih kecil dan czer. Selalu doa mengandung bila anak at least 3 atau 4 tahun tp tula kita hanya merancang dan Allah juga dh tetapkan yg terbaik utk kita. Andai awak mmg mengandung, jgn stress dan pedulikan komen2 negatif sbb mental/fizikal/emosi kita lebih penting drpd mulut org 💪🏻☺️

1mo trước

alhamdulillah tenkiu mummy... dh cek dah mmg +ve mule2 takut sebb blom bersedia .. tapi kite dh thu awal risiko tk pkai perancang mmg tggi tuk mengandung semule.. Alhamdulillah Allah bagi rezeki awal kite trime dan redha..

sis beli upt kt farmasi dlm harga rm7 mcm tu. lebih yakin

beli UPT lain kalau tak yakin