pregnant test

Salam nak tanye kalau lewat period 2hari dh boleh test tk ? clear tk line kalau test ? sy baru lepas gugur 17/1 lepas pantang terus period normal mcm biasa bulan nie patut smlm period tp tak period tanda2 nak period pun tak.

11 Các câu trả lời

better jgn lagi ,sbb baru ja lagi. takut tak npak. kalau tak mai juga dlm 2-3w baru buat test.

3y trước

cek ja la bukan Mahal pun test tu

Test je kalau nak. Tak perlu takut. Kalau samar, next2 day test lg. Yg penting, lapang dada

check je sis, saya pon baru lewat period 3 hari Alhamdulillah check positif

Saya cek lewat 3 hari pastu hari2 cek makin lama makin pekat..hari ke 7..pekat 2 line

3y trước

Nnti repeat semula seminggu..inshaallah ada rezeki kali ni

check je. tk rugi pn. Sy Shari lmbat dh check. naik double line pekat

Wassalam. Dah boleh test. Sy haritu seminggu sebelum due period dah double line.

3y trước

Dah test pg tadi 1 line je tp tk period lg nie perut pun mcm cramp2 kt ari2 mcm firstime pregnant dulu

check jk sis. sya hri tuh lewat sehari dah naik line..

Check sis. InshaAllah mana tau ada rezeki 🤗

check je upt awak, mana tahu rezeki 🌸

buat test tak payah risau ye.