Baby minum air masak

Salam nak tanya..macam mana ya kalau baby minum air masak ? Sebab pengasuh bagi air masak kt baby sy 3 bln dlm 4 oz..sy risau..#bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

tak boleh lah awak :( tegas dengan pengasuh, TAKBOLEH. keperluan baby hanya susu sahaja. takde sebab nak diberikan air masak/kosong.

Bahaya nya . Baby bwh 6bulan xboleh minum air masak . Cik kene tegur pengasuh tu n if anak kembong or apa2 segera jumpa doc ye