scan baby

salam, nak tanya week berapa elok utk scan baby? saya nak scan week 7, korang rasa dah nampak ke? 🥹

5 Các câu trả lời

untuk scan jantina 22wk.. klau scan biasa untuk ukur sz baby boleh je walau 7wk. utk pastikan sz sesuai dgn usia kandungan.

1y trước

oh bukan scan jantina, sy first time nak scan. utk confirmation pregnancy. btw thankyou sis 🥰

Saya period irregular. 7w scan nmpak kantung+yolksac. 9w scan nmpak janin and heartbeat dah.

1y trước

thankyou sis 🥰

Saya scan 6weeks 5days haritu Alhamdulillah nampak janin and heartbeart 🩷

1y trước

InshaAllahh semuanyaaa yang baik baik saja! 😘

Saya pun nak scan esok 7w 2d, masa scan 5w ada kantung je

1y trước

Dah scan dah, alhamdulillahh ada heartbeat✨

Scan 8 minggu dah nampak baby.