Pregnant 4 week

Salam, nak tanya utk pregnant 4 week mmg alahan tak teruk ke sebab saya jarang muntah muntah tapi sakit perut dan sakit pinggang belah kanan selalu .

15 Các câu trả lời

Sy dari awal smpai skrg dah 9w5d pun xda muntah2 lg.. depends pada ibu hamil sis.. lain2 org..

baru lagi sis..Saya haritu mula alahan teruk 8w,masatuu baru tahu mengandung 😅

Waalaikumsalam alhamdullilah sis.. alahan tu xsama dgn ibu2 lain 😊

ya sama.. alahan xteruk.. jarang muntah .. asyik nak makan je

Ada ckp alahan x teruk sbb ank llki mcm saya 🤭