ubat

Salam nak tanya. sy menyusu baby 2bulan. Sy beli cream nie untuk sy sapu dekat kaki n tangan sbb gatal2 keluar biji air tu. Sy baca ubat nie ada steroid. Org kata steroid nie tak elok untuk baby. Sy dah sapu sekali ada apa2 effect tk dekat baby? ? tiba2 risau

ubat
1 Trả lời

Steroid elok utk yg mmg ada mslh kulit, cepat baik. Penggunaan tu bkn berterusan, smpi bila dah baik, kan? Jd xde mslh sgt situ. Klu masih rasa was2, better awk refer doc ye 😊😊