Susu ibu mengandung

Salam. Nak tanya susu brand apa yg elok untuk ibu mngdung terutamanya 1 trimester.

2 Các câu trả lời

Semua jenis susu sesuai dan boleh di minum. Antaranya - Susu khas ibu mengandung (anmum, frisomum, enfamama, etc) - Susu kotak full cream (Dutch lady, farm fresh, goodday, etc) - Susu tepung (nespray, everyday, fernleaf, etc) Kalau boleh elakkan yang berperisa. Pengambilan susu berfungsi sebagai kalsium tambahan yang diperlukan untuk ibu dan anak.

sy mnum frisolacmum..sedap..rasa vanilla honey.klau anmum xleh nk telan rase hanyir.sebenarnya fungsi dia same je..elok cume rase tulh ats org