Car seat after delivery

Salam, nak tanya. Selepas bersalin dan discharge dari hospital, better wajib sediakan carseat ke utk bawa pulang baby ke rumah? #firstbaby

3 Các câu trả lời

x wajib pun..hehe.. sbb time balik umah dri spital tu, mmg kat pangkuan kita jek.. cume bila bby dh sebulan lebih, bolehlah beli utk ajar bby duk kat carseat time gi appointmnt bby.. 😘

wassalam. saya beli je carseat sebelum bersalin ni. sebab rasa macam bahaya kalau gendong baby dalam kereta. saya pula jenis cuai & lalai sikit

sy beli jgk sblm brsalin..tp bila discharge nk bwk balik..mak sy pangku..so xguna pn masa nk bwk balik bby tu..