Preggy pakai serum boleh ke?

Salam. nak tanya. saya hamil 6 minggu. bolehkah kalau kita sapu serum breast enlarging? sebelum tahu pregnant ada pakai, tapi nak tau preggy boleh apply serum tu ke semasa hamil? tq

2 Các câu trả lời

jangan percaya dengan sebarang produk, petua atau rawatan kosmetik utk ubah saiz payudara.. bimbang memudaratkan atau mengganggu hormon puan

3y trước

betul tu. tkasih atas pandangan

Waalaikumussalam, rasanya tak boleh mommy. Takut bahan2 chemical dalam serum tu boleh effect baby #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

baik. tkasih atas pndangan