Uri masih di bawah (33weeks)

Salam nak tanya, saya dah 33 weeks. Placenta previa type 1-2 (masa scan uri tu dekat dengan pipi baby). Next week baru kena refer hospital untuk scan. Ada ke mummy yg pengalaman macam saya yang uri masih boleh naik time dekat nak beranak. Saya risau ?

1 Trả lời

selagi tak tutup jalan serviks ..takde apa yg nk dibimbangkan dan ditakutkan... nak bersalin dah tuu.. positif jelaaa... 😂 solat nanti sujut lama2 insyaAllah dia naik 😁