Scan 11 minggu

Salam nak tanya, saya baru lepas scan 11 minggu. Alhamdulillah perkembangan baby sejajar dan heartbeat ada. Cuma nak tanya, normal ke baby just statik je tak bergerak gerak? #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Apa maksud awak baby statik je? Yelah dia statik situ jelah nak ke mana lagi 😂? Atau maksud awak tgn n kaki gerak? Kalau 11 weeks scan rasanya dah boleh nampak tgn n kaki dia gerak2. Tapi 11 weeks awak takkan rasa pun dia bergerak sbb dia tersangatlah haluss. Tapi dia stay situ jelah ye tak bergerak ke kiri ke kanan ke bawah ataupun ke atas 🤭 sbb rahim kita kembang ikut size baby ☺️

Tengah tido la tu …. Saya scan 10w3d baby pun x gerak sngat tp dia ade la lompat2 skit guna blakang badannya masa scan. Tangan kaki x nmpak sngat sbab tido kot. Lagipun scan kat kk masatu

1y trước

okay nice. thanks!