Pregnant around 3weeks - 4weeks

Salam nak tanya pregnant dh 4mnggu. Memang akan macam sakit / krem bahagian perut ya

5 Các câu trả lời

Ye sis, saya sebelum tahu saya pregnant, saya ingatkan tanda2 nak period, memang rasa tak sedap kat ari2, rasa macam nak period, tapi rupanya tanda2 pregnant, dan kadang2 memang akan rasa sampai 5 weeks..

Yes sis,, saya test upt sbb cramp perut tp period xmai.. Pi jmpa dr, dr kata normal sbb rahim kita tgh nk besar☺️.. Klu ada bleeding refer dr cepat2.. As long as no bleeding normal je rsnya

Alhamdulillah now nak masuk 6weeks cramp dekat bahagian perut dah terlalu berkurangan. Alhamdulillah terima kasih sahabat smua ❤️❤️❤️

Haah memang akan cramp. Haritu ada tanya dr dia cakap mmg normal awal ni. Saya pun baru 5 weeks ni pun still terasa jgk cramp lagi

Normal selagi takde bleeding atau sakit melampau