penggunaan minyak panas

salam, nak tanya para2 ibu berkaitan urut blkg. (bukan di perut). boleh ke kita sapu minyak panas dan urut di belakang badan? atau di dekat2 area tulang bontot? saya dah sarat ni kekadang nak gelak pon sakit tulang belakang dan memerlukan tips utk hilangkan sakit tu. and normal ke kita rasa lemah yg teramat sangat? #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

pd sy normal. tapi nk urut pkai minyak panas tu kena tanya dktr atau misi..sbb kndungan minyak tu sndri yg kita xtahu. klu sy berani pun, dkt bhgian tengkuk dan bahu saja. tu pun dktr dh bising.