SAKIT BELAH KIRI BAWAH PERUT

Salam nak tanya normal ke tak eh sakit dibahagian kiri tapi bkn sakit teruk la, cuma terasa sengal2 la jugak.. now 6w+ #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

saya tengah rasa macam tu jugak. sekarang 10w. rasanya baby punya position belah kiri sebab saya sakit mencucuk tu belah kiri & bila scan memang doc fokus kiri baru nampak baby.

Normal selagi tk berpanjangan. Twitching tu kjap kiri kjap kanan. Bnykkn pergerakan ringan klau dduk je mmg terasa.

huhu normal..tp kalo makin teruk kena bawa jumpa doc

normal. rahim nak mengembang

normal awak