Swab keputihan

Salam nak tanya mommy yang 3rd trimister ada tak yang kena swab keputihan . Sebab smalam saya kena swab kandungan 31 weeks . Lepas balik rumah tngok dkat pantiliner ada setompok darah . Tapi baby gerak aktif macam biasa . Malam sikit dh bertukar jadi warna coklat . Harini ada lagi tapi dh tak banyak . Normal ke lpas swab turun darah ??

2 Các câu trả lời

sis tak tanya misi yg swap keputihan tu ke ? better sis ke hspital .

normal je awak .. sebab dia nak check takut ada penyakit lain ...