makan new obimin cukup ke folic acid? Elok ke minum air kotak sunquick?

Salam nak tanya.. makan new obimin cukup ke folic acid? Atau ade kena makan folic acid tambahan? Lpstu, air kotak sunquick mcm dalam gambar.. ni yg takde perisa, takde bahan pengawet, takde bahan tiruan tu elok ke minum tiap hari sekali je time makan obimin? Sy nak tau sgt. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

makan new obimin cukup ke folic acid? Elok ke minum air kotak sunquick?
1 Trả lời

vitamin preggy jauh lebih lengkap dr yg folic acid shj. iberet, maltofer, obimin dan yg seangkatan dgnnya pun mostly sume lengkap dah. sbb tu bila dah ambik vitamin preggy ni, x perlu dah ambik folic acid. kk pun suruh mkn tu je dah cukup. selebihnya cover dgn mkn mknn berkhasiat

1y trước

Baik terima kasih banyak😊