air ketuban

salam nak tanya macam mana cara nak percepatkan bukaan jalan rahim sebab saya tak sabar nak jumpa anak saya.. kandungan saya 37 minggu 3 hari.. macam mana tanda pecah air ketuban ?

2 Các câu trả lời

Baby nnt bila smpi masa akan klur sdri. Kecuali klu mommy ada gdm on ubat, gbs terus, hb tinggi, @ ada sebab yg perlu untuk bersalin sblm sampai waktu.. jln itik. Round 1mall.turun naik tangga , klu blm smpi waktu bby nak kuar, mmg x jln . Pecah ketuban bila ada air mengalir kluar dari bawah. Kdg b4 pecah ketuban akan rasa sakit, kluar mucus. Kluar darah

5y trước

betul.. Kalau belum masa baby nak keluar memang tak akan jalan.. Kena induce pun belum tentu juga😅😅

Tanda pecah ketuban air keluar puan😊