Vagina Infection

Salam nak tanya kt sini ada tak yg pernah kena vagina infection,masa kencing rasa pedih bila check banyak gile keputihan, ada kulat dan sedikit luka pada bibir faraj.Saya dah 34 weeks result keputihan belum keluar.Tapi saya risau sangat akan effect baby dan air ketuban.Sekaeang dok bagi antibiotic dan ubat masuk dalam faraj.Siapa ada pengalaman boleh share tak keadaan baby selepas bersalin?ada kesan ke?risau sangat saya

2 Các câu trả lời

sy pernah kena masa pregnant ank no 3 tp sy xbgtau misi pun..sy beli ubat kat farmasi,hilanglah gatal tu tp keputihan ttp ada byk..masa bersalin,efek kat mata ank..penuh tahi mata..doc just sarankan kesat mata baby dgn kerap guna kapas dgn air suam.. Alhamdulillah,lama2 hilang tahi mata tu..

4mo trước

tq feedback sis saya dah habis makan antibiotic doc bg harap cepat sembuh

sy pnh kne mse ank 1st..tp doc bg ubat msk dr bawah utk keputihan..lpstu ok dh.. klu stakat kputihan biasa..xde bau or gatal..tu xde pe sis..ibu mngandung mmg ada bnd tu..tp klu gatal,rasa pns,berbau,colour warna hijau2..tu better refer doc..

4mo trước

tq sis for feedback lega sikit saya rasa,risau sgt saya anak kena ap2 lepas bersalin