Keputihan kuning masa 34 weeks

Assalamualaikum sy dh 34 weeks+ , before this keputihan sy dh makin baik lps mkn antibiotik dan insert ubat, but now keputihan sy mkin teruk n jadi warna kekuningan pekat cmtu, effect tk kt baby eh? Sy risau baby nk kluar awal sbb infection from keputihan sy 🥲#seriusnanya #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

doktor dah buat hvs test ke?

6mo trước

ohh kalau camtu, nanti masa checkup inform doktor, nanti doktor bagi ubat insert lagi. pastu kalau la kata baby nak keluar awal, awak kena inform doktor atau nurse yang awak ada gbs, so that diorang boleh prepare on antibiotics untuk awak.