dada tak tegang

salam. nak tanya kenapa ya saya baru 5 weeks tapi tetek masih lembik 🤣 baca symptoms patutnya week 4 dah tegang. boleh siapa siapa jawab huhu

2 Các câu trả lời

normal sis permulaan sy pun cm tu gak , tp lps kandungan dh masuk sec trimester mmg besor dgn tegangnya , maybe setengah depend pd hormon tubuh masing2 sis

Hahaha sy ni dari 1st preggy smpai dah masuk 2nd preggy mmg jenis breast tak membesar. Time dlm pantang je membesar sbb bengkak susu pastu lembik balik 😆