susu badan

salam nak tanya . kenapa ya baby saya baru nak masuk 2 bulan . tengah tidur dia batuk pastu dia tersedak bunyi “ uwerk “ tu kuat sangat macam tercekik . risau jugak saya takod susu masuk dalam paru2 . mommy2 kat sini pernah tak jadi macam saya 🥹

2 Các câu trả lời

baby saya pun pernah.. saya ingt dia tersedak air liur..

10mo trước

saya tengok dia sambung tidur, boleh bernafas elok pastu.. kira ok la. klau memang nampak dia in distress baru amik tindakan

bby minum fm ke?

10mo trước

kadang ada , kadang tak . sebab menyusu mengiring , kadang malam2 kita sekali terelap 🥹