booking temujanji untuk check gigi

salam nak tanya kalau kita nak booking untuk check gigi kena download mysejahtera balik ke sebab minggu lepas sementara jumpa misi ada doktor gigi yg check gigi saya kata nak kena buka my sejahtera untuk dapatkan tahrik nanti

2 Các câu trả lời

Kt kk yg slalu sya checkup ni x da pla kna download mysejahtera nk dptkn tarikh..doc sruh dtg awal sbb nombor ada limit..next oppoiment nk check gigi pn srh dtg je.. Sis standby je download blik..mna tau kk lain2 sistem kan..atleast snng bila dh dowloand

2mo trước

ooo doktor gigi ada pesan kalau dah dapat takhrih tersebut dia akan call kalau boleh sebelum bersalin

kk tmpt sy xde pula kena book tarikh kat apps. masa 1st check dgn dentist, terus dpt tarikh appt.. lain kk lain prosedur rasanya.

2mo trước

oh yeke..sy dua2 ank mmg ada check gigi.... ank 1st scaling saja. ank no 2 scaling dgn tampal gigi.