Kelat lidah 😢

salam nak tanya kalau kelat lidah, apa nk buat ya. dh try makan jeruk xjalan juga 😭

2 Các câu trả lời

Kalau saya tak boleh makan yg berminyak,tekak rasa lain jer,kalau saya cadangkan makan gula gula kiss me atau rasa pedas sejuk tu

Emm tak boleh buat apa. Dia akan hilang dgn sendirinya. Saya dulu makan aiskrim mint hehehe

1y trước

Tak hilang jugak. Tapi mengurangkan lah. Haah saya makan yg flav mint sbb dia berangin. Awak boleh try makan gula2 mint juga.