Sakit bawah perut

Hi salam nak tanya , kalau dh sakit bawah perut tu tanda nak bersalin dah ke ? #36w

5 Các câu trả lời

normal. tp lebih detail perlu rujuk dgm dktr. **mcm mne skrg puan dah bersalin? #TAPSupermoms #TAPactiveusers #IbuRA #17Mac2021

normal sis, sy pon 36w now... sbb baby dah masuk laluan mmg kita akn alami sukar nk bgerak dan nk bjalan...

hai nak tanya, klau perut kerap megeras 36wk. trs smlm ad klr mcm putih telur tu.. tu tanda nak brslin ke

Sy pn mcm tu sakit tp bru 34w. X kn tanda kot. Awal lgi ni 😂🥴🥺

sma lh sy pun mcm tue jga . . 36w 1st baby