BABY BELUM MASUK LALUAN

Salam, nak tanya kalau baby belum masuk laluan tu maksudnya lambt lagi ke nak bersalin? Mcm mana nk bagi bby masuk laluan? Tak nak kena induce minggu depn#firstmom #pleasehelp #firstbaby 🥲

2 Các câu trả lời

Saya masa scan 36w pun baby blum masuk laluan. Isnin ni repeat scan 38w harap masuk laluan dah la🥹

11mo trước

Tu la atleast masuk laluan dah lega skit la. Huwaaa harap jgan la czer 🤣

Cuba pujuk baby awak dan, bersenam butterfly. semoga dipermudahkan urusan mommy

11mo trước

sama sis . ingtkn dah nak masuk 37 minggu bby masuk sekli doc ckp blm🥲