spotting lebih dari 6 hari

salam nak tanya, kalau ade klua spotting mcm ni 4 hari sebelum tarikh haid.. spotting ni dah 7 hari..patut jumpa doktor tak ? sorry gmba sensitive..

spotting lebih dari 6 hari
6 Các câu trả lời

Kena pergi. Kes saya hari tu spotting macam ni 7 hari. Then continue dengan period tak benti sampai lebih 15 hari. Saya pi klinik selepas 15 hari. Cek ingatkan masalah period. Rupanya saya pregnant tapi miscarriage. Tu yg non stop spotting & bleeding

5y trước

kita sama sis 😌

Better awak gi rujuk klinik pakar puan terus. Nt doc akan bg ubat kuat rahim. Jgn pergi klinik biasa sbb dorang takde ubat tu 😊

Better g hsptl sis.. Risauu

Cek UPT +ve ke sis?

Pregnant ni

Baik refer doc sis...