Kenapa dalam asianparent bagitau gajus macam dalam gambar ni?

Salam.. nak tanya.. gajus bole makan ke tak sebenarnya ye time pregnant ni? Sbb sy tgok dalam asian parent yg makanan bole dah tak bole tu mcm buat palang kuning kacang gajus? Confuse saya😖

Kenapa dalam asianparent bagitau gajus macam dalam gambar ni?
2 Các câu trả lời

Wsalam. Awak baca tak info yang disediakan tu? Kalau belum, baca lah dulu. Tekan je di situ. Palang kuning tu biasanya, boleh makan, mungkin dengan kuantiti yang terkawal/allergic warning dan sbgnya. Sis baca dulu setiap info yang diberikan....

1y trước

Ok baik terima kasih😊

boleh makan awk kalau tak ada alahan

1y trước

Ok baik terima kasih🥰