Susu Badan Kurang

Salam , nak tanya cara nak banyakkan susu badan ... Susu badan saya kejap ada kejap takde ... Sedih tak dapat bagi susu badan sepenuhnya pada anak ... Ini anak pertama saya ... Dah try susu kambing, minum air masak banyak dan milk booster tapi susu badan still tak banyak ... Ada cara lain ke ? Saya dah buntu dan rasa down ...

1 Trả lời

baby brpa bulan sis? klau sy mkn durian mst susu bnyk.. slh satu milk booster tu.. lpastu mkn jer apa2 yg blh happykn diri.. bila kita happy automatik bdan pown blh produce susu.. yg penting jgk stress n down.. n kerapkan jgk bagi susu dkt baby

3y trước

ohh klau cmtu cuba mnm susu kurma ke, atau pun try milk booster yg organik..blh cuba ikhtiar, sy sblm ni pown susu xbnyk sbb bby xnk direct, asyk kme pam jer.. umur pown 2bln lbih jgk.. skrg bru dia nk direct slow2..huhu