Sentiasa lapar

Hi salam nak tanya, baru 4week. Memang normal ke sentiasa lapar. Saya makan nasi tengahari. Petang pun makan nasi. Lapar sangat rasanya. #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

17 Các câu trả lời

normal ! makan je tapi kena jaga portion takut berat naik mencanak. kalau ada morning sickness lagi tak ada selera. skrg boleh makan bantai jaa

Normal sis.. sy tri pertama naik dekat 5kg 🤣🤣🤣 masuk second tri baru boleh kontrol hihihi

normal tp jgn mkn bnaykkkk sgt. nanti panik sorang² time nk minum air gula first 🤣 (mcm sy )

Normal sis, tapi saya masuk 6 minggu terus tak ada selera makan😂

normal sis...tapi sis kena makan sikit² la...

saye di fasa yg same dgn sis... 5w5d... 😅

Normal normal mummy 😊