Bayi kerap terkejut

Salam nak tanya .. baby saya dah masuk 7bulan tapi masih tidur terkejut². Kalau ada pergerakan kecil atau bunyi akan terkejut sampai tangan kaki naik atas and kadang sampai mata tu buka sambil pandang atas ... Ada tak cara untuk hilangkan terkejut ? Kadang tidur dalam suasana sunyi pon masih terkejut ... And nak tahu bahaya tak ? Ada tak yang pernah berpengalaman macamni ?

1 Trả lời

Bg tidur meniarap

12mo trước

anak saya dia dah pandai meniarap .. kdg kita letak mcmtu nanti dia pusing balik nk tido telentang ..