Anak tidur terkejut

Salam mommies, anak saya sekarang usia 2 bulan dah di bedung pun masih lagi terkejut. Kesian tengoknya. Siang okay tak bedung pun tak terkejut tapi start je malam, mesti tidur terkejut even bedung ketat bahagian tangan. Ada cara lain ke bagi hilang terkejut anak?

1 Trả lời

anak sye pon tido terkejut time mlm. so sye pakai kan sarung tangan, sebab nampak bile tangan die terkapai2 bile terkejut. bile pakai sarung tangan, die terkejut ade benda die nak genggam sbb bile ltk kain pon die xnak. jadi ltk sarung tangan die ok je. terkejut tapi x jaga and nangis.

1y trước

Ouh, terima kasih mommy. Nanti saya cuba 😍