Apa saya harus lakukan

Salam nak tanya apa harus saya buat ketika hamil 5-6 minggu ? Pergi ke panel or klinik kk saja ya ? #anakpertama

1 Trả lời

Itu depend keinginan mommy yg pregnant tu. Tapi boleh je choose salah satu je. Nak gi swasta Atau kk. Kalau sy gi klinik berbayar dulu, utk cek scan ke utk confirm pregnancy, takde la risau ke apa nnti. Plus pesan Sy Kalau gi kk, kena gi awal pagi untuk buka buku. (Atau better call kk dulu tanya).

3y trước

Hahahaha ok akk terima ksih atas pengalaman nii .. nnty saya g try kk pulak sbb haritu takot tk mengandung je .. heee