Tips

Salam, hi nak tanya ada x tips utk tambah brt bdn.. ? Mkn2 tp brt x naik.. & mcm mana nak hilangkan keputihan masa mengandung.. Skarang saya dh 24weeks #firstbaby

2 Các câu trả lời

Berat badan tu normal sis,sye since awal pragnant Smpai xsmpai skrg xlebih naik 9kg..slgi mkn smua teratur cukup,hb,gula smua ok...tu paling penting...Sye pon masa awal-awal risau jugak sbb rasa maintain je bdan tapi slagi chekup results elok smua tu... Alhmdulillah...yg pnting jga pemakanan ...sbb xsmua Org bila pragnant berat badan naik mendadak...bila trlalu berat pon nnti boleh dtgkn msalah lain pula...