Rahim jauh

Salam nak tanya ada tak yg ada pengalaman ada tanda pregnant tapi check -ve .. Bila pegi berurut , bidan tu ckp rahim jauh .. knpe ye .. Sekadar bertanya

9 Các câu trả lời

Bukan nak cakap apa la, bidan2 ni kadang ada yang merepek tau. Tu maleh tu, suka buat palatao.

2y trước

Kann.. Rasa mcm tu jgk. Mertua saya pernah bising2 suruh pergi berurut lepas saya gugur baby 1st. Bidan tu tolak2 perut katanya nak naikkan rahim. Pastu dia tanya rasa tak rahim naik. Hmmmm.. Saya takde rasa apa2 pun. Rasa meluat je sbb kena urut sampai sakit badan.