Pertanyaan tentang Vaksin

Salam, hi Nak tanya ada tak ibu2 dekat sini yang dah ambil vaksin. Harap sudi share, Terima kasih

6 Các câu trả lời

sya dah ambik vaksin dose 1pd 29 june n next dose nanti tgl 20 jul, sya mengandung 20w dan pernh positif covid tahap 1,klo dah daftr n dah dapat tarik janji temu better g vaksin bunda kerna sakit lepas vaksin lebih ringan dr pd sakit kena covid,just sakit dkt tempat vaksin dan badan lenguh2..

sy nk tya..sy br nk amek vaksin tp masa mgdg ni sy sangkut kncg mnis..jd kt situ sy nk klik ape ye..ada penyakit Yes..nyatakan penyakit kncg mnis..cmtu ke??kompius la..sbb sy xde penyakit kncg mns kekal tp masa mgdg ni je..

3y trước

Tak perlu klik yg tu, bila dh dpt appointment akan ada tmpt mereka tny sejarah penyakit apa semua. Masa tu cuma nyatakan ada GDM.

hi .. saya sudah mengambil vaksin.. hanya lenguh di lengan saja.. better amik vaksin antara 14 weeks hingga ke 32 weeks kandungan.. atau mendapatkan konsultansi Dr pakar untuk bertanyakan tentang pengambilan vaksin.

hai puan. saya dh ambil vaksin 1st dose pada 1/7 haritu dn 22/7 utk second dose. takda rasa demam ke ap, lepas kena suntik tu cuma rasa lenguh2 dibahagian tu..☺️ sya ibu menyusu

3y trước

sinovac juga.. setakat nie ok je takda apa2..

Alhamdulillah..dh selesai dedua dose..dose ke2 sy demam sehari..sy kerapkn mandi je..n kena ckup rest..

Wslm..saya dah. 1st dose pada 29/6 dan 2nd dose pada 20/7 nanti.