Antenatal Class

Salam, nak tanya ada lagi yang masih belum join antenatal class ke? Saya dah nak masuk 29 minggu baru nak mencari class ni. Ada suggestion tak kelas dekat area KL/Selangor yang masih buka utk September ni? Tq

2 Các câu trả lời

Wasalam and Hi Sis. Boleh try tgk ig Hospital Avisena @avisenawcsh. Yg upcoming class pada 22/9/24 depan ya. InshaAllah sempat lagi join tu🤗

boleh try search mana yg available..or join by online pun ada