Set review setiap bulan di klinik swasta

Salam, nak minta pandangan mommies, memandangkan ni pengalaman pertama sy mengandung.. sy nak tanya ok x kalau sy cuma buka buku kat hosp swasta je? Sy mmg plan utk bersalin di swasta juga.. cuma ada yg bagitau sy kalau nak lebih terperinci better buka buku d kk. Apa pendapat mommies semua? Ada yg mpunyai pengalaman yg sama juga x dgn sy skg? Thank you mommies... ?

2 Các câu trả lời

Hosp swasta mana? Make sure hosp tu ade sediakan buku jugak sbb penting buku baby ni..sbb ade cume bgi kad, jadi xlengkap kalau in case awak kene refer hosp kerajaan mmg payah.. Kalau sy, sy akan buat buku di kk n setiap kali cek up dkt swasta sy akan suruh doc isi dlm buku tu.. So senang n teratur.. Nanti kalau nurse nak refer pon senang..

boleh .. cri klinik swasta buku nya lengkap . sbb ad klinik swasta guna kad shja untuk checkup bkn buku.. tp mmg buku kk lengkap betul siap ada note di blkng buku untuk ibu baca dan take note.