Ukuran baby kecik

Salam n hi Td sy buat details scan doc ckp baby kcik 10 hr. sepatotnye 30 aug tp scan 7hb sept due. Jumaat hari tu sy baru buat mgtt result after fasting 7.3. Still ok kan? Esok br nk inform kk sb sy buat dkt swasta.. doc ckp mybe sb hb low punca juga baby kcik. Nk bg baby besar mcm mana eh? Sb sy mmg xselera makan nasi putih. Dah mkn siang mlm mst mkn light2 je. Cpt kenyang and rse full je. #28weeks #firstbaby

1 Trả lời

Kalau due date yg nurse bagi dgn scan berbeza normal sis, sy pun gitu due nurse bagi awal tp bila scan due jadi lewat. Pasal air gula tu Result masa berpuasa normal 5 kebawah, lepas minum air gula mesti bawah 7.7 itu kalau kk tempat sy la.