moro reflex

salam n hi mommies bayi saya skg 5bulan 10 hari, tapi moro reflex tak hilang2 lagi..dah try bedung, tp dia xnak, akan menangis.. huhu. skg bagi tidur mengiring ,nampak kurang sikit terkejut masa tidur.. cuma nk tanya, selalunya moro reflex akan hilang bila bayi brapa bulan? #firstmom #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

moro reflex baby dari usia 0-3 bulan je sis. awak follow ig baby language. since baby 4 bulan dah boleh start sleep training.