ok tak makan ni.. virgin olive oil & omega 3 fish oil

salam mummy².. ok tak makan ni masa mengandung saya ada masalah kurang darah 10.1 je sampai kena pegi klinik 2minggu sekali. so ada kata ni baik utk ibu mengandung then bole teruskan makan sampai melahirkan pun ok jg. ada sesapa makan ni tak?

ok tak makan ni.. virgin olive oil & omega 3 fish oil
2 Các câu trả lời

Dapatkan advice doktor dulu. Macam sy pun sukahati je makan neurogain tu. Pastu bila tunjuk kat dr, dia tak galakkan pun. Sbb ibu mengandung memang diorg tak bg makan apa2 supplemen tambahan. Makan yg dr bg je. Huhu

Omega 3 jangan ambil diawal mengandung. Masuk trimester ke 2 ke atas baru boleh ambil.

5y trước

Yea