luka czer terbuka😢

salam mummy2 yg prnh bslin czer,ada y prnh luka czernya trbuka x?saya brslin czer 13hri prsan kt hujung czer ad trbuka skit,mcm mnank cntumkn balik.kna pg klinik atau sapu ubt je.ubt apa y blh cntumkn balik luka tu..#seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Selalunya kat hujung tu mmg bahaya sikit, mudah kena infection. Pergi klinik, biasa dr bagi antibiotic. Dan keep cuci luka. Kat pharmacy boleh jugak beli ubat bagi cepat tumbuh isi, luka cantum cepat. Mcm cavida gel atau solcoseryl jelly tu (tp solcoseryl ada cakap x halal)

pergi klinik check dlu. klu sikit saja slalunya dktr cuma bg ubt sapu dan ubt mkn saja.