Berat Baby

Salam mummy2 semua. Maaf sy nk tnya. Normal ke kalau kandungan baru masuk 7bulan, berat baby baru 1kg mcm tu? Sbb mase sy scan baby dlm 27weeks, tp doctor takde cakap apa pulak. Risau pula sy takut baby kecik nnt. Skrg sy dh 28weeks. Terima kasih mummy2 semua. :) #firstbaby

34 Các câu trả lời

normla tu sis..

Samala

Norml tuh

5y trước

Sy ni 25w bert bby dh 959g... Doc kta bby besr sikit je..... Ritu genp 7buln dh 1.1kg....tk thu esok g scan tok 28w...

Normal je. Sebab 7bulan memang patut berat dah 1kg. Sebab saya dulu 6 bulan baby dah 900gram lebih (doktor kata berat sikit) tapi normal je. Kalau doktor tak cakap pape tu, okay jela tu sis. Lepas ni kena banyakkan bertanya sis. Saya apa apa mmg banyak tanya dekat doktor

5y trước

Janji baby sihat kan 🤗