kejang mcm urat tarik

salam mummy2, saya nk tanya. saya tengah berpantang dh dua minggu, luka jahitan dah tak berapa sakit. tapi bila nk berdiri rasa macam kejang macam urat tarik. tapi rasa tu sekejap je. kena duduk semula lepastu berdiri dah tak rasa kejang tu. tu bentan ke apa? mcm mana nk atasi? 🥹

1 Trả lời

bukan bentan. kerap bergerak tak? nak bangun pun ada cara. dari posisi baring mmg kena duduk dulu kejap sebelum berdiri. kena bykkan ambil calcium jgk