bukak buku pink

Salam mummy smua , nak tanya kalo nak bukak buku pink kat klinik kesihatan kena g checkup dekat klinik swasta dlu ke? Tk bloh trus g bukak kat Kk ke? .. #anak1st

9 Các câu trả lời

tak pasti la.. tpi saya terus bukak buku pink kt klinik ibu anak terus.. bgthu kita mgndung dn trus dia bukakan buku pink utk kita dan lpas tu dia akn bgi ubat apa yg diperlukan smsa kita mgdung..

Cuma kebiasaannya nurse @ doctor akan tanya ada bwk gmbr scan dari swasta ke tak.. Sebab bila scan, doctor swasta dah tulis siap2 dekat bwh gmbr scan tu Edd bila, fetal heart nmpk ke tak..

5y trước

Ok

waalaikumussalam masa Sya nk buka buka pon KK suruh pergi check up dkat swasta tapi sya x pergi pon..Sya terus pergi KK jaa..

saya dah selamat bersalin bulan 6 aritu.. nie soalan sy pada tahun lps.. apa² tq atas jawapan anda smua

Waalaikumussalam, boleh terus ke kk sis

4y trước

Tahniah 🤭👏🏻👏🏻

tak trus ke kk jaa

Boleh terus pergi kk..

4y trước

da selamat bersalin da sis..

Terus gigi kk.jew sis

4y trước

Da lama pun pergi.. Skrg tgh masa meletop je 🤭

Xperlu ke swasta. Boleh terus ke kk.