Cucuk depo

Salam mummy's semua nak tanya selepas bersalin saya ambil perancang depo sampai anak berusia 5 bulan.. Selepas itu saya berhenti ambil perancang.. Saya nak tanya adakah normal setelah berhenti depo period tidak datang? #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sis saya last ambik depo tahun lalu bulan 11, smpai skg x period2 🥴 skg dh bln 6 2023... mean dh 7bln saya xdtg haid... ambil depo pun skli j..stop pun sbb lupa trikh tmu jnji utk nxt.. misi xnk bg ccuk klw blum haid kn.. tp tula smpai skg blum haid😂

nanti die akan dtg period , cuma lmbt la sikit. sbb sy sebelum ni ambik depo juga. dlm 3/4 bulan jugw bru dtg period. ☺️