Anak lasak

Salam mummy , cmne ye nk hadap anak lasak anak baru setahun tpi dh bnyk kli jtuh sejak dia pndai bergolek kerap jtuh, kadang main ats katil mesti terhantuk dinding ... Jatuh katil pon banyak kali ade safety gate untuk katil pon cmtu jgk kadang kite terleka tk tutup skjp msti ade je jdi .. pernah sekali jtuh n benjol, dh monitor 24 jam alhamdulillah takde ape .. tapi risau saye tinggi bile dh kerap jtuh ni .. pikir bukan2 dh skang 😞

2 Các câu trả lời

Awak set childproof playing area anak awak. Buat sementara waktu tak perlu tidur atas katil. Tidur kat bawah beralaskan toto. Saya buat macam tu.