Mak mentua

Salam mummies. Saya just nak share di sini sebab xtahu nak bgitahu dekat siapa lagi. Saya first time pregnant, dah masuk 17 minggu. Saya ada hari rasa letih ada hari rasa segar. Saya suri rumah dan juga buat perniagaan kecil kecilan. Sedih hari bila mak mertua marah and tegur cakap kita ni pemalas x buat kerja. Saya setiap hari masak breakfast, lunch, dinner lepas tu kemas rumah semua. Kerja yg di luar rumah tu saya ada hari x larat nak buat mcm cabut rumput. Kecik hati saya bila gara2 benda mcm tu saya di cop pemalas. 🥲 saya sekarang lari ke rumah mak ayah sebab sedih sgt

1 Trả lời

no komen..tnggl sma2 mmng ssh.btw ttp jg mntal ya ses ...smngt