Susu untuk ibu mengandung

Salam & morning mommies, blh suggest susu yg sesuai waktu pregnant x? especially yg xbiase minum susu. n week brpe ye kne start minum susu?

1 Trả lời

Susu ni tak wajib pun bagi ibu hamil. Jika sebab nak minum susu untuk sumber kalsium, makan yogurt, keju, pure butter, daun kari. Lebihkan sumber protein dan serat sayur, makan kekacang. Lengkap nutrien. Lagi sedap dan pelbagai daripada minum susu yg puan tak biasa minum.

4t trước

owhh gitu. tenkiu ye